Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Where You Are - Ahol te vagy
-41%

Where You Are - Ahol te vagy

A sorok között 2.

Amint a legutóbbi filmje forgatásán megismerkedtek, Graham Douglas rögtön odavolt Emma Pierce-ért. Ám a lányt a szupersztár Reid Alexander szemelte ki magának. Miután Graham minden tőle telhetőt megtett, hogy ne szeressen bele Emmába a forgatás alatt, kap még egy esélyt. Véletlenül összetalálkoznak New Yorkban, és ezúttal ki is akarja használni a lehetőséget.

Emma Pierce feláldozta ígéretes hollywoodi karrierjét, hogy átlagos lányként élhessen. Azt hitte, úrrá lehet érzésein a két nagyon különböző fiú iránt. Ám a sors egy manhattani kávézóba sodorja, hogy szembe találja magát a sráccal, aki még mindig hiányzik neki.

Brooke Cameron épp most élt túl egy három hónapos forgatást az irtó vonzó, irtó arrogáns exével, Hollywood ügyeletes szépfiújával. Idősebb és bölcsebb fejjel Brooke most jó barátját, Grahamet szemelte ki magának, és csak egyetlen akadály áll az útjában: Emma. Az a lány, akit Graham nem tud elfelejteni.

Reid Alexander egyetlen szóval össze tudja foglalni az életét: unalmas. De arra álmában sem gondol, hogy még mindig morcos exével fog összeállni, és közös erővel próbálják meg elérni a céljukat: Graham és Emma szakítását.

(Nincs értékelés)
1 769 Ft
Eredeti ár:
2 999 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik