Nincs engedélyezve a javascript.
Pilátus
-35%

Szőcs Iza okos, modern nő, lelkiismeretes orvos - és odaadó gyermek. Mindent megad özvegyen maradt anyjának, felköltözteti Budapestre, ahol kényelmes élet várja Szőcsnét. Csak azt nem adja, amire anyjának a legnagyobb szüksége volna: önmagát. Nem látja, hogy anyagi javakkal nem lehet kiváltani a törődést, és nem érti, hogy a gondoskodásnak az is része, ha hagyjuk, hogy a másik gondoskodjon rólunk.

Férje sírkövét felállítandó Szőcsné hazatér a városba, ahol egész életét leélte. Egy ködös, őszi estén sétára indul fiatalkori találkáik színhelyére, s a feltétel nélküli szeretet, amely Izából olyannyira hiányzik, végre megmutatja neki az utat.

A Pilátus egy anya története, aki le akarja venni lánya válláról a kellemetlen terhet, amelyet ő maga jelent."-Szeretsz, szeretlek. Mily reménytelen.- A költő sorsa nemcsak szerelmesek, hanem anya s leánya kapcsolatára is érvényes lehet. A buzgó, áldozatkész jóakarat életveszélyesnek bizonyulhat, ha nem párosul figyelemmel, önmérséklő intelligenciával. Szabó Magda Pilátusa ezt bizonyítja. Talán nem tévedünk, ha az elbeszélt történet mögött a szerző személyes tapasztalatainak nyomait is keressük." (Jelenits István)

(Nincs értékelés)
2 269 Ft
Eredeti ár:
3 490 Ft
Keménytáblás
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik