Nincs engedélyezve a javascript.
Hollóisten II.

Hollóisten II.

Szerző:

A roppant Folyam, ez a hatalmas és éhes isten a hegyektől a távoli tengerig kanyarog, és a földek, amelyeket érint, az uralmát nyögik. Erejének senki sem állhat ellen: minden más istent és szellemet felfalt, vagy elűzött a maga közeléből. Ám a pusztákon, ahol már nincs hatalma, csak úgy nyüzsögnek a kisebb-nagyobb természetfölötti lények, szellemek és lelkek.

Hezsi, a Váltott Isten elől menekülő nhóli hercegnő azonban a nomád mángok között sem lel menedékre. S bár saját sámánhatalmával is meg kell birkóznia, mind világosabban látja: addig nem lesz nyugta, míg véget nem vet a Folyamhoz fűződő kapcsolatának. De az isten feletti győzelem nem csak neki fontos immár, és döntései az egész világot megváltoztathatják.

Khe, aki kevesebb, de egyben több is egykori önmagánál, a Folyam küldötteként indul el a hercegnő kézre kerítésére. Kutatása során szörnyű igazságokra derít fényt istenét illetően - de a Folyam ereje egymagában kevés ahhoz, hogy eligazodjon a világban.

Mindez pedig talán épp úgy zajlik, ahogy azt a Hollóisten eltervezte - mert bármekkora is a Folyam hatalma, a csalárd és ravasz Holló képes túljárni mindenki eszén. Talán csak a halandókén nem.

A Váltott Isten gyermekei színpompás, gazdag világán istenek és halandók vetélkednek egymással a hatalomért - Greg Keyes könyvciklusa a felnőtt, értékteremtő fantasy alapműveinek egyike.

(Nincs értékelés)
2 990 Ft
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik
A sorozat további termékei