Nincs engedélyezve a javascript.
60 óra küzdelem

60 óra küzdelem

Gondolatok az életről egy extrém kihívás során

"60 óra tömény szenvedés, alvás nélkül, 15 kilós hátizsákban, szárazon és vízen, hidegben és forróságban, a legkülönfélébb feladatok során. Futottunk és meneteltünk több, mint 100 kilométert, megmásztunk több hegyet, úsztunk, merültünk, ugrottunk, cipeltünk. Ez a Spartan Agoge, egy extrém megmérettetés. Intenzív tapasztalatom különösen egybe csengett életem traumáival és az azokhoz való viszonyommal. A megpróbáltatások mélyén azonban kincset találtam. Erről született ez az írás."

Egy ember élete sem nélkülözheti a küzdelmet. Mindannyian kénytelenek vagyunk harcolni olykor külső, olykor belső ellenséggel. Időnként minden ember egyéni, misztikus csatát vív az életben. Abban az életben, ami sokszor igazságtalan és kegyetlen. Mégis - állítják a bölcsek - küzdeni érdemes, a győzelem lehetséges, és a békesség elérhető. De hogyan?
Ez a könyv küzdelemről, nehézségről, győzelemről és boldogságról szól.

A szerzőről:

Benkovics Péter életmód-tanácsadó, gazdasági szakember és teológus, kétgyermekes családapa, számos sport szerelmese. De mindenekelőtt kereső ember, aki ugyanúgy célt, értéket és békességet keres ebben az életben, mint bárki más.

Kiknek ajánljuk a könyv elolvasását? Azoknak, akik...: sportolók vagy általában a kihívások szerelmesei
megpróbáltatások, nehéz feladatok előtt állnak motivációra, lelkesítésre, inspirációra vágynak erőt szeretnének meríteni a mindennapokhoz válaszokat keresnek az élet fontosabb kérdéseire kedvelik az izgalmas, kalandos történeteket szeretnek önéletrajzi írásokat olvasni

(Nincs értékelés)
1 990 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik